Product was successfully added to your shopping cart.

EREKCIJSKE TABLETE Supramen Sexual Power 10/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Supramen so erekcijske tablete, obogatene z rastlinskimi izvlečki ter vitaminom C, B1 in B3. Izboljšajte spolno moč, trdnost erekcije in trajanje vaših odnosov s pomočjo naravnih tablet Supramen. Supramen erekcijske tablete imajo 4 v 1!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

29,99 €

Opis izdelka

Supramen so erekcijske tablete, obogatene z rastlinskimi izvlečki ter vitaminom C, B1 in B3.

  

Izboljšajte spolno moč, trdnost erekcije in trajanje vaših odnosov s pomočjo naravnih tablet Supramen. Supramen erekcijske tablete imajo 4 v 1!

  • Maca: Pomaga pri spodbujanju spolne želje
  • Šparglji: pomagajo upočasniti ejakulacijo
  • Ginseng: Ta rastlina pomaga pri spodbujanju in krepitvi erekcije
  • Luštrek: krepi spolno moč s svojim tonizirajočim delovanjem

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Supramen Sexual Power ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 10 tablet, 5,4g

Navodila za uporabo: 2 kapsuli na dan z velikim kozarcem vode, 1 uro pred spolno aktivnostjo. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. 

Sestavine za 2 kapsuli: Ekstrakt mace 380 mg, ekstrakt d'Asparagus racemosus 200 mg, ekstrakt ginsenga 100 mg, ekstrakt luštreka 80 mg, Vitamin C 80 mg (100%*), Vitamin B3 16 mg (100%*), Vitamin B1 1,1 mg (100%*). *Referenčni vnos

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izdelek je namenjen polnoletnim osebam.  Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za svoje zdravje zaužijte vsaj pet sadja in zelenjave na dan, izvajajte redno telesno dejavnost, izogibajte se uživanju preveč maščob, presladkega, preslanega, izogibajte se prigrizkom med obroki. Priporoča se zdrav način življenja.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Labophyto
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 10 kapsul
Poreklo Francija
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje