Product was successfully added to your shopping cart.

EREKCIJSKE TABLETE Male XL (6/1)

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Predstavljamo vam odlične erekcijske tablete proizvajalca Morningstar. Erekcijske tablete Male XL imajo tri ključne funkcije: razvoj hitre erekcije, ohranjanje erekcije dlje časa in razvoj bolj trdne erekcije. Izdelek temelji na bazi 100% naravnih izvlečkov in je povsem varen za uporabo. Če si želite bolj močne in dolge erekcije, enostavno pred spolnih odnosom zaužijte eno kapsulo in uživajte v učinku!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

34,99 €

Opis izdelka

Predstavljamo vam odlične erekcijske tablete proizvajalca Morningstar.

   

Erekcijske tablete Male XL imajo tri ključne funkcije: razvoj hitre erekcije, ohranjanje erekcije dlje časa in razvoj bolj trdne erekcije. Izdelek temelji na bazi 100% naravnih izvlečkov in je povsem varen za uporabo. Če si želite bolj močne in dolge erekcije, enostavno pred spolnih odnosom zaužijte eno kapsulo in uživajte v učinku!

Erekcijske tablete Male XL vsebujejo že dobro poznane izvlečke rastlin, ki izboljšajo pretok krvi v penisu, povečajo željo po spolnih odnosih in skrbijo za daljše ohranjanje trdne erekcije. Tablete so namenjene moškim vseh starosti in nimajo stranskih učinkov. 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Male XL ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. 

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 6 kapsul, 2,1 g

Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo (350 mg) 1 uro pred spolnim odnosom. Nikoli ne vzemite več kot 2 kapsuli v roku 24 ur. Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Sestavine: Muira Puama Extract 200mg, Macra Dry Extract 50mg, Zinc Monomethione 18% 41mg (50% RDA), Tribulus Terrestris 30mg, Radix Ginseng 21mg, other ingredients: Gelatin Capsule

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izdelek je namenjen polnoletnim osebam.  Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite v hladnem in suhem prostoru, stran od direktne sončne svetlobe. Ne kombinirajte z alkoholom ali kofeinom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Morningstar
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 6 kapsul
Poreklo Nizozemska
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje