Product was successfully added to your shopping cart.

EREKCIJSKE TABLETE LoveStim Power Bull 65/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Power Bull je nov dodatek za prave moške. Popoln je za vse, ki si želite okrepiti svoj penis, libido in povečati moč orgazma. Eno pakiranje vsebuje 65 kapsul, ki so sestavljene iz sestavin naravnega izvora in L-arginina, ki odlično vpliva na potenco in naravno erekcijo. Z vračanjem vitalnosti povečuje ne samo vaše sposobnosti, ampak tudi željo po seksu. Vaši orgazmi bodo boljši in močnejši, občutili boste naval vitalnosti in erotične energije. Nizke ravni testosterona povzročajo nižji libido in težave z erekcijo. Redno jemanje erekcijskih tablet Power Bull vam bo povrnilo mladostno moč.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

23,99 €

Opis izdelka

Power Bull je nov dodatek za prave moške.

      

Popoln je za vse, ki si želite okrepiti svoj penis, libido in povečati moč orgazma. Eno pakiranje vsebuje 65 kapsul, ki so sestavljene iz sestavin naravnega izvora in L-arginina, ki odlično vpliva na potenco in naravno erekcijo. Z vračanjem vitalnosti povečuje ne samo vaše sposobnosti, ampak tudi željo po seksu. Vaši orgazmi bodo boljši in močnejši, občutili boste naval vitalnosti in erotične energije.    

Nizke ravni testosterona povzročajo nižji libido in težave z erekcijo. Redno jemanje erekcijskih tablet Power Bull vam bo povrnilo mladostno moč.


✅ Popolna in močna erekcija v vsaki situaciji

✅ Povečane dimenzije debeline in dolžine penisa

✅ Povečan libido, splošna želja po seksu, tudi ob stresu ali utrujenosti

✅ Vsekakor močnejša erotična doživetja med seksom

✅Embalaža je zavarovana z oštevilčenim hologramom. Zato ste lahko prepričani, da gre za izdelek najvišje kakovosti, ki ima vse potrebne preizkuse in odobritve. Hologram tudi sporoča, da izdelek prihaja iz zakonitega vira.


V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Power Bull ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

        

Kapsule za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 65 kapsul

Navodila za uporabo: Vzemite 1-2 kapsuli na dan, najbolje po obroku, z zadostno količino vode (vsaj 2,5 dcl). Ne vzemite več kot 2 kapsuli v 24 urah. 

Ingredients: guarana (paullinia cupana) 200 mg, ginko biloba 200 mg, maca (lepidium meyenii) 200 mg, fennel (foeniculum vulgare mill.) 100 mg, potato starch, gelatin capsule

Opozorila: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Izdelek za odrasle. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Hranite izven dosega otrok.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec LoveStim
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 65 kapsul
Poreklo EU
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje