Product was successfully added to your shopping cart.

EREKCIJSKE TABLETE High Octane Titan 6/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Če potrebujete podporo pri daljšem ohranjanju erekcije, ste na pravem naslovu. Te odlične modre tabletke so izdelane iz naravnih sestavin, ki spodbujajo erekcijo in jo ohranjajo trdo dlje časa. Izdelek nima stranskih učinkov in ga enostavno zaužijete pred spolno aktivnostjo. Tablete High Octane so primerne za moške vseh starosti. Zadovoljite svojo partnerico!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

34,99 €

Opis izdelka

Če potrebujete podporo pri daljšem ohranjanju erekcije, ste na pravem naslovu.

  

Te odlične modre tabletke so izdelane iz naravnih sestavin, ki spodbujajo erekcijo in jo ohranjajo trdo dlje časa. Izdelek nima stranskih učinkov in ga enostavno zaužijete pred spolno aktivnostjo. Tablete High Octane so primerne za moške vseh starosti. Zadovoljite svojo partnerico!

Ta tableta za erekcijo je bila razvita za moške, ki želijo dlje časa ohranjati erekcijo in vključuje 100% naravne izvlečke zelo dobro poznanih rastlin, kot so muira Puama, ginseng in navadna zobačica. 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu High Octane Titan ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. 

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 6 kapsul, 2,1 g

Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo (350 mg) 1 uro pred spolnim odnosom. Nikoli ne vzemite več kot 2 kapsuli v roku 24 ur. Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Sestavine: Muira Puama Extract 200mg, Macra Dry Extract 50mg, Zinc Monomethione 18% 41mg (50% RDA), Tribulus Terrestris 30mg, Radix Ginseng 21mg, other ingredients: Gelatin Capsule

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izdelek je namenjen polnoletnim osebam.  Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite v hladnem in suhem prostoru, stran od direktne sončne svetlobe. Ne kombinirajte z alkoholom ali kofeinom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Morningstar
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 6 kapsul
Poreklo Nizozemska
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje