Product was successfully added to your shopping cart.

EREKCIJSKE TABLETE Diehard 30/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Erekcijske tablete za boljši gibljivost in večjo proizvodnjo semenčic ter poveča raven testosterona. Erekcijske tablete Diehard so bile razvite posebej za moške, ki si želijo tršo in daljšo erekcijo, večji izliv ter boljši libido. Naravne sestavine spodbudijo prekrvavljenost penisa ter pretresejo vaše hormone, da bodo na vrhuncu moči, tako kot vaš korenjak, ki ga boste komaj zadovoljili. Vsebujejo L-Arginin, ki lahko omogoča daljše in intenzivnejše orgazme. Primerno za vse moške, ki si želijo boljše erekcije, večji penis in daljše spolne odnose.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

21,99 €

Opis izdelka

Erekcijske tablete za boljši gibljivost in večjo proizvodnjo semenčic ter poveča raven testosterona.

    

Erekcijske tablete Diehard so bile razvite posebej za moške, ki si želijo tršo in daljšo erekcijo, večji izliv ter boljši libido. Naravne sestavine spodbudijo prekrvavljenost penisa ter pretresejo vaše hormone, da bodo na vrhuncu moči, tako kot vaš korenjak, ki ga boste komaj zadovoljili. Vsebujejo L-Arginin, ki lahko omogoča daljše in intenzivnejše orgazme. Primerno za vse moške, ki si želijo boljše erekcije, večji penis in daljše spolne odnose. 

 

Za boljšo prekrvavitev penisa potrebujete 'endotelijski sproščujoči faktor'. Da bi dosegli endotelijski faktor, potrebujete prisotnost zadostne količine dušikovega oksida. Dušikov oksid nastane iz L-arginina (s pomočjo prostega medceličnega kalcija) in zagotavlja sprostitev cavernoznega telesa in kot erekcijo. Starost, slabe navade itd. zmanjšajo prisotnost zadostne količine arginina. Die Hard dopolnjuje to prisotnost in z njegovo pomočjo boste lahko dosegli boljšo erekcijo in večji libido.

Pri uporabi izdelka je treba upoštevati določeno obdobje nekaj tednov, da damo telesu možnost, da sestavine predela in jih pretvori v za telo specifične snovi. Ta izdelek je bil razvit in proizveden v skladu z nacionalnimi in mednarodnimi zakoni. Njegov učinek je odvisen od splošnega zdravja uporabnika. Ni zdravilo za profilakso, diagnozo ali zdravljenje bolezni.

      

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Libido Gold Golden Erect 6/1 ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

 

   

Kapsule za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 30 kapsul,17 g

Navodila za uporabo: Vzemite 1x na dan 5 kapsul z zadostno količino tekočine (vode). Nikoli ne vzemite več kot 5 kapsul v roku 24 ur. Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Ingredients:1750 Mg L-Arginine, Gelatin (Capsule), 120 Mg Calcium (Calcium Carbonate) (15% Rda*), Bulking Agent: Rice Flour, Anti Caking Agents: E470B, E551, 10 Mg Zinc (Zinc Oxide) (100% Rda*), 50 µg Selenium (Sodium Selenate) (91% Rda*), Colours: E133, E171.
*Rda = Recommended Daily Amount.

Opozorila: To je zeliščni pripravek mineralov in aminokislin. Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Hranite v temnem in zaprtem prostoru pri sobni temperaturi. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Priporoča se zdrav način življenja.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Pharmquest
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 30 kapsul
Poreklo Nizozemska
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje