Product was successfully added to your shopping cart.

EREKCIJSKE TABLETE Devils Candy Erecta Hard 6/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Za izboljšanje spolne stimulacije in erekcije na naraven način. Erekcijske tablete Devils Candy Erecta Hard so izdelane iz 100% naravnih zelišč, ki spodbudijo vaš libido, izboljšajo erekcijo in tako lahko pomagajo, da se boljše izkažete v spalnici. Ena izmed glavnih sestavin je Muira Puama, ki spodbuja spolni nagon in se uporablja že desetletja, saj zagotavlja večjo vzdržljivost pri spolnem delovanju. Tako poleg erekcije pozitivno vpliva tudi na dolžino spolnih odnosov. Primerno za vse moške, ki si želijo daljše in boljše erekcije.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

34,99 €

Opis izdelka

Za izboljšanje spolne stimulacije in erekcije na naraven način.

   

Erekcijske tablete Devils Candy Erecta Hard so izdelane iz 100% naravnih zelišč, ki spodbudijo vaš libido, izboljšajo erekcijo in tako lahko pomagajo, da se boljše izkažete v spalnici. Ena izmed glavnih sestavin je Muira Puama, ki spodbuja spolni nagon in se uporablja že desetletja, saj zagotavlja večjo vzdržljivost pri spolnem delovanju. Tako poleg erekcije pozitivno vpliva tudi na dolžino spolnih odnosov. Primerno za vse moške, ki si želijo daljše in boljše erekcije. 

  

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Devils Candy Erecta Hard 6/1 ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

  

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 6 kapsul, 2,1 g

Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo (350 mg) 1 uro pred spolnim odnosom. Priporočljivo na bolj prazen želodec. Nikoli ne vzemite več kot 2 kapsuli v roku 24 ur. Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Sestavine: Muira Puama Extract 200mg, Maca Dry Extract 50mg, Zink 41mg (50% RDA), Tribulus Terrestris 30mg, Radix Ginseng 21mg, Catuaba powder, other ingredients: Gelatin Capsule

Opozorila: To je zeliščni pripravek. Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Hranite v temnem in zaprtem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite izven dosega otrok. Izdelek je namenjen polnoletnim osebam. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Ne kombinirajte z alkoholom ali kofeinom. Priporoča se zdrav način življenja. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali bolezni se posvetujte s strokovnjakom, preden vzamete katero koli prehransko dopolnilo. Želeni rezultat se lahko razlikuje od osebe do osebe.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Morningstar
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 6 tablet
Poreklo Nizozemska
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje