Product was successfully added to your shopping cart.

EREKCIJSKE TABLETE Blue Mellow 10/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Naravno do močnejše erekcije. Erekcijske tabletke Blue Mellow so bile posebej razvite za moške, ki si želite močnejšo in tršo erekcijo. Izdelane so iz popolnoma naravnih sestavin, ki blagodejno vplivajo na prekrvavitev penisa in tako lahko spodbudijo močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo. Le kdo se ne bi rad izkazal v postelji? Sedaj imate priložnost, da ponovno prebudite svojo zver in jo spustite na plano.


Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

14,99 €

Opis izdelka

Naravno do močnejše erekcije.

   

Erekcijske tabletke Blue Mellow so bile posebej razvite za moške, ki si želite močnejšo in tršo erekcijo. Izdelane so iz popolnoma naravnih sestavin, ki blagodejno vplivajo na prekrvavitev penisa in tako lahko spodbudijo močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo.

Le kdo se ne bi rad izkazal v postelji? Sedaj imate priložnost, da ponovno prebudite svojo zver in jo spustite na plano.

  • Selen prispeva k normalni spermatogenezi
  • Cink prispeva k normalni plodnosti in k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi
  • 100% naravne tablete za moške
  • Za močenjšo in bolj dolgotrajno erekcijo
  • Primerno za moške vseh starosti (18+)

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Blue Mellow 10/1 ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. 

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

   

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 10 tablet, 7g

Navodila za uporabo: Vzemite enkrat na dan 3 tablete z zadostno količino vode. Ne vzemite več kot 3 tablete v 24 urah. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. 

Sestavine za 3 tablete: Cellulose (Polnilo), 300 Mg Siberian Ginseng, 240 Mg Panax Ginseng, 200 Mg Tribulus Terrestris, 200 Mg L-Arginine, Emulsifier: E466, Anti-Caking Agent: E570, 50 Mg Damien Leaf, 50 Mg Sarsaparilla, 50 Mg Ashwaganda, 22.5 Mg Vitamin E (Dl-Alpha-Tocopheryl Acetate) (188% Rda *), 20 Mg Gingkgo Biloba, Anti-Caking Agents: E572, E551, Emulgatorji: E464, E463, 10 Mg Zinc (Zinc Oxide) (100% Rda *), 6 Mg Vitamin B5 (Calcium D-Pantothenate) (100% Rda *), 1.8 Mg Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride) (129% Rda *), 1 Mg Copper (Copper (Ii) Sulphate) (100% Rda *), 30 Mg Selenium (Selenic) (55% Rda *), Sredstvo za zasteklitev: E903, Barvila: E171, E133. 

*Rda = Recommended Daily Amount. / Priporočena dnevna količina

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izdelek je namenjen polnoletnim osebam.  Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Pharmquest
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 10 tabletk
Poreklo Nizozemska
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje