Product was successfully added to your shopping cart.
  • EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Beginner EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Beginner

EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Beginner

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Za vse začetnike imamo dobro novico - Tukaj je erekcijska črpalka, ki je izdelana posebej za vas! Tako enostavna za uporabo, a vseeno zelo učinkovita. Črpalka Pump Worx Beginner je idealna za vse moške, ki si želijo povečanja centimetrov. Posledično pa boste izboljšali tudi svojo samozavest. Namestite črpalko na penis in vadba se lahko prične! Njen enostaven sistem pa ima tudi varnostno stikalo s katerim boste lahko v trenutku sprostili zrak v črpalki. Bolj enostavno ne gre!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

20,99 €

Opis izdelka

Za vse začetnike imamo dobro novico - Tukaj je erekcijska črpalka, ki je izdelana posebej za vas!

 

Tako enostavna za uporabo, a vseeno tako zelo učinkovita. Črpalka Pump Worx Beginner je idealna za vse moške, ki si želijo povečanja centimetrov. Posledično pa boste izboljšali tudi svojo samozavest. Namestite črpalko na penis in vadba se lahko prične! Njen enostaven sistem pa ima tudi varnostno stikalo s katerim boste lahko v trenutku sprostili zrak v črpalki. Bolj enostavno ne gre!

Erekcijska črpalka Pump Worx Beginner bo postala vaš najljubši pripomoček. Ne le, da boste z njo povečali centimetre, izboljšali boste tudi erekcijo. Ker je njeno delovanje še posebej poenostavljeno, je primerna za vse, ki ste se bali kompleksne uporabe. S črpanjem zraka v črpalko boste namreč povečali prekrvavitev v penisu, ki bo prinesla pozitivne rezultate. Ko pa občutite preveč pritiska, pa lahko v trenutku sprostite zrak z varnostnim gumbkom. 

Za hitrejše in še bolj učinkovite rezultate pa priporočamo souporabo kreme Enlargo, ki jo prav tako najdete v naši ponudbi. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Pipedream
Material ABS
Velikosti Ne
Velikost Od 15 do 20 cm
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Velikost: Dolžina 19 x širina 5 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki