Product was successfully added to your shopping cart.
  • EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE HYDROMAX7 (Modra) EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE HYDROMAX7 (Modra)
  • EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE HYDROMAX7 (Modra) EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE HYDROMAX7 (Modra)
  • EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE HYDROMAX7 (Modra) EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE HYDROMAX7 (Modra)
  • EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE HYDROMAX7 (Modra) EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE HYDROMAX7 (Modra)

EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE Hydromax 7 Blue

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

To je najbolj priljubljena Bathmate vodna črpalka na tržišču! Erekcijska črpalka Hydromax7 je svetovna prodajna uspešnica, predhodno poznana pod imenom Hydromax X30. Zaradi svoje velikosti namreč ustreza večini moških in ima izboljšan sistem črpanja. Hydromax7 se lahko pohvali s kar 35% večjo močjo črpanja kar pomeni, da bodo rezultati še hitreje dostopni.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

118,99 €

Opis izdelka

To je najbolj priljubljena Bathmate vodna črpalka na tržišču!

 

 

Erekcijska črpalka Hydromax7 je svetovna prodajna uspešnica, predhodno poznana pod imenom Hydromax X30. Zaradi svoje velikosti namreč ustreza večini moških in ima izboljšan sistem črpanja. Hydromax7 se lahko pohvali s kar 35% večjo močjo črpanja kar pomeni, da bodo rezultati še hitreje dostopni.

Če vaš penis meri med 13 in 18 centimetri, ko je v trdnem stanju, je Hydromax7 odlična izbira za vas. Ni skrivnost, da je Hydromax7 najbolj prodajana črpalka za penis na svetu, saj vam daje moč, da izstopate iz množice - Hydromax seriji pa so proizvajalci dodali še več moči. 

Celotna serija Hydromax je zbrala neverjetnih 92% zadovoljstva strank, saj so uporabniki presenečeni nad dosežki. Z običajno Bathmate rutino lahko pričakujete vidne, trajne rezultate v enem mesecu, več časa pa pomeni še več pozitivnih učinkov. 

 

Mere črpalke Hydromax7

  • Primeren je za dolžino penisa do 185 mm.
  • Primeren je za širino penisa do 46 mm

 

Zakaj se odločiti za Bathmate črpalko Hydromax7

 

Povečanje penisa tako v dolžino kot tudi obseg

Najbolj prodajana črpalka na svetu

Izboljšan sistem črpanja s 35% več moči

Izboljšanje libida in spolne moči

 Izboljšanje samozavesti 

Najučinkovitejša črpalka na tržišču

 Primerno za moške vseh starosti

 

Kako deluje Hydromax7 črpalka?

 

V penisu se nahajajo tri gobasta tkiva - dve večji imenovani Corpora Cavernosa in manjša imenovana Corpora Spongisum, vse tri pa se ob se ob erekciji napolnijo s krvjo. Z erekcijsko črpalko Hydromax7 pa se Corpora Cavernosa lahko poveča in s tem pridobite tako na dolžini in debelini penisa. Bathmate črpalke uporabljajo silo podtlaka pri kateri se penis razteza z vodo zaradi česar je uporaba črpalke bolj udobna kot pri klasičnih črpalkah. 

Biologija penisa pa je natačneje opisana tudi v spodnjem videu.


 

 

Navodila za uporabo

 

 

1. Napolnite kad z vodo - Črpalko lahko seveda uporabljate tudi pod tušem. 


2. Udobno se namestite v kopalno kad, da se sprostite in počakajte 5 minut, da se vaši intimni predeli privadijo na temperaturo. Če boste izdelek uporabljali pod tušem pa se nežno sproščajte s tekočo toplo vodo. Nato potopite/napolnite vodno črpalko in iz nje izpustite ves zrak. 

3. Namestite si črpalko Hydromax7 na penis in ga obrnite navzdol proti medenici. Občutili boste rahel pritisk na vašem penisu. Odvečna voda bo odtekla skozi nepovratni ventil, ki se nahaja na vrhu črpalke. Z pritiskanjem črpalke navzdol boste povečali pritisk na penisu.

4. Sedaj samo sedite/stojite in se sprostite. Čez približno pet minut lahko ponovno prilagodite oziroma povečate pritisk na penis.

5. Vsakih pet minut poizkusite povečati pritisk, po zgoraj navedenem postopku. S tem, ko se bo vaš penis povečeval bo potiskal vodo ven iz črpalke. Črpalko lahko uporabljate 15 minut na dan. Za bolj prijetno uporabo lahko med 'treningom' uporabite tudi premore in sicer 3 x po 15 minut. 

6. Nastavite optimalen tlak v črpalki, vsakič ko se vam zdi to potrebno ali pa takrat ko voda ne izteka več skozi nepovratni ventil čeprav pritiskate črpalko navzdol.

7. Če je pritisk na penis prevelik, samo rahlo sprostite nepovratni ventil in pritisk se bo zmanjšal. Po 15 do 20 minutah sprostite pritisk tako, da pritisnete na nepovratni ventil na vrhu črpalke in nato snemite črpalko s penisa. Črpalko je na začetku priporočljivo uporabljati vsaj 3-5 x na teden. Ko ste z rezultati zadovoljni pa lahko zmanjšate število uporab in zgolj ohranjate stanje penisa. 

 

 

Tabela mer in velikosti

 

Velikost črpalke je pomembna iz vidika boljše učinkovitosti in delovanja. Črpalka, ki jo izberete ne sme biti prevelika, prav tako pa tudi ne premajhna. Glede na spodnjo tabelo mer lahko izberete model, ki je ustrezen za vašo velikost penisa. Pri izbiri pa imejte v mislih tudi rast, ki sledi ob uporabi. 

 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Ultramax
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki