Product was successfully added to your shopping cart.
 • BATHMATE Hydro7 (Modra) BATHMATE Hydro7 (Modra)
 • BATHMATE Hydro7 (Modra) BATHMATE Hydro7 (Modra)
 • BATHMATE Hydro7 (Modra) BATHMATE Hydro7 (Modra)

EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE Hydro7 (Modra)

Hiter pregled

Tukaj je prvotna Bathmate črpalka v modri barvi - Hydro7! Erekcijska črpalka Hydro7 je predhodno poznana pod imenom Hercules, in prinaša izboljšan material ter udobje za vsakega uporabnika. Črpalka Hydro7 je na voljo v manjši velikosti in ustreza uporabnikom z velikostjo penisa vse od 12,5 do 17,5 centimetrov. Če želite učinkovit način črpanja z najboljšimi rezultati - Za večji penis in boljšo erekcijo!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

79,00 €

Opis izdelka

Povečanje penisa skupaj z močnejšimi erekcijami - HYDRO7!

 

 

Tukaj je prvotna Bathmate črpalka v modri barvi - Hydro7! Erekcijska črpalka Hydro7 je predhodno poznana pod imenom Hercules, in prinaša izboljšan material ter udobje za vsakega uporabnika. Črpalka Hydro7 je na voljo v manjši velikosti in ustreza uporabnikom z velikostjo penisa vse od 12,5 do 17,5 centimetrov. Če želite učinkovit način črpanja z najboljšimi rezultati - Za večji penis in boljšo erekcijo!

Odlična izbira za vse, ki se boste prvič srečali z uporabo erekcijske črpalke, serija Bathmate Hydro (prva zbirka vodnih črpalk) ponuja resnično vrednost za denar in trajne koristi za povečanje penisa in njegove moči. Z ustvarjanjem relativno zmerne stopnje pritiska vam serija Hydro omogoča, da začnete z vadbo povečanja penisa in prejmete učinkovite rezultate. 

 

Komu ustreza črpalka Hydro7?


Primerna je za moške z dolžino penisa od 12,5 cm do 17,5 cm v stanju erekcije.

 

Lastnosti erekcijske črpalke Hydro7:

 

 • Prvotna Bathmate črpalka idealna tudi za začetnike
 • Odlični rezultati tako v obsegu kot volumnu
 • Izboljšana trdnost erekcije
 • Večje spolno zadovoljstvo
 • Enostavna uporaba (pod tušem, v kopeli)
 • Hitro vidni rezultati
 • Najbolj učinkovit izdelek na tržišču 
 • Primerna tudi za moške z manjšo velikostjo penisa 

 

Kako deluje vodna črpalka na penis?

 

V penisu se nahajajo tri gobasta tkiva - dve večji imenovani Corpora Cavernosa in manjša imenovana Corpora Spongisum, vse tri pa se ob se ob erekciji napolnijo s krvjo. Z erekcijsko črpalko Bathmate Hydro7 pa se Corpora Cavernosa lahko poveča in s tem pridobite tako na dolžini in debelini penisa. Poveča pa se prav tako pretok krvi v penisu, ki je ključnega pomena za povečanje velikosti in erekcije. 

Povečanje penisa je vidno tako v pokončnem kot tudi v mehkem stanju, medtem ko so moški z manjšim penisom v mehkem stanju dobili najhitrejše in najbolj opazne rezultate. Podobno kot vadba z utežmi tudi vadba penisa poteka na enak način. Z redno vadbo dobite očitne rezultate. Če greste v telovadnico 3 - 4 krat tedensko, boste začeli opazovati spremembe, ki se dogajajo na vašem telesu. Enako pa se zgodi pri uporabi Bathmate vodne črpalke. 

 

 

Odgovarjamo na vaša vprašanja

 

Ali je razlika med klasično in vodno črpalko?

Seveda, zelo velika! Pri klasičnih (zračnih) črpalkah boste opazili, da se velikost penisa ne bo enakomerno povečevala. Za razliko od njih pa pri Bathmate črpalki deluje sila vode, ki enakomerno vpliva na povečanje in so rezultati bolj sorazmerni ter seveda tudi veliko bolj očitni. Delovanje vodne črpalke je 337% bolj intenzivno!

Kolikokrat lahko uporabljam črpalko Bathmate?

Na začetku je priporočljivo uporabljati črpalko vsaj 3-5x na teden, po 15 minut dnevno. Ko boste dosegli želene rezultate pa lahko potem le še občasno uporabljate črpalko, da ohranjate takšno stanje. 

Ali ima Hydro7 kakšne neželene stranske učinke?

Hydro7 in ostale Bathmate črpalke nimajo nobenih neprijetnih stranskih učinkov. Naj vas opomnimo, da je potrebno črpalko uporabljati v skladu z navodili proizvajalca in v primeru kakršnekoli bolečine ali neprijetnega občutka nemudoma prenehati z uporabo. Uporaba vodne črpalke namreč ni in ne sme biti boleča. 

Kakšne rezultate lahko pričakujem?

Ob redni dnevni uporabi (15 minut) boste že v šestih tednih dosegli izjemne rezultate v povečanju. Črpalka pa bo prav tako vplivala na izboljšanje vaše erekcije in samozavesti. 

 

Tabela mer in velikosti

 

Velikost črpalke je pomembna iz vidika boljše učinkovitosti in delovanja. Črpalka, ki jo izberete ne sme biti prevelika, prav tako pa tudi ne premajhna. Glede na spodnjo tabelo mer lahko izberete model, ki je ustrezen za vašo velikost penisa. Pri izbiri pa imejte v mislih tudi rast, ki sledi ob uporabi. 

 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Ultramax
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
 1. Ocena: 5 review by Žiga Ž. on 29. 09. 2020

  Črpalko resnično redno uporabljam skoraj tri mesece. Na začetku sem bil glede obljubljenih rezultatov malenkost skeptičen, vendar sem zelo kmalu ugotovil, da sta skepsa in dvom popolnoma odveč. Že po 14 dneh uporabe je bil rezultat opazen na izboljšani erekciji, penis pa je bil že na videz nekoliko debelejši, predvsem v mlahavem stanju. Trenutno beležim +1,5 cm po obsegu in 1,1 cm po dolžini, ter uživam v trdnejši erekciji, opazil pa sem, da je tudi kontrola orgazma bistveno boljša.
  Skratka, zelo sem zadovoljen z nakupom in rezultatom.

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki