Product was successfully added to your shopping cart.
 • ANDROPENIS Gold ANDROPENIS Gold
 • ANDROPENIS Gold ANDROPENIS Gold

NAPRAVA ZA POVEČANJE PENISA Andropenis Gold

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Preko milijon zadovoljnih uporabnikov, potrjeno z zdravniško stroko, varno in trajno - To je najboljši izdelek za povečanje penisa na tržišču! Predstavljamo vam Andropenis Gold, medicinsko vlečno napravo s katero boste lahko trajno povečali svoje centimetre. Če niste zadovoljni z velikostjo penisa, imate težave z ukrivljenostjo ali zgolj želite izboljšati svojo samopodobo, je Andropenis Gold prava izbira za vas. Gre za napravo izdelano iz vrhunskih materialov - Kovinske gredi iz niklja pa so dodatno pozlačene s 24 karatnim zlatom. Andropenis Gold je edini pripomoček za povečanje penisa, ki ga podpira zdravniška stroka. Rezultati uporabnikov po celem svetu pa govorijo zase!

Zaloga: Ni na zalogi

218,99 €

Opis izdelka

Andropenis Gold Preko milijon zadovoljnih uporabnikov, potrjeno z zdravniško stroko, varno in trajno - To je najboljši izdelek za povečanje penisa na tržišču! 

 

Predstavljamo vam Andropenis Gold, medicinsko vlečno napravo s katero boste lahko trajno povečali svoje centimetre. Če niste zadovoljni z velikostjo penisa, imate težave z ukrivljenostjo ali zgolj želite izboljšati svojo samopodobo, je Andropenis Gold prava izbira za vas. Gre za napravo izdelano iz vrhunskih materialov - Kovinske gredi iz niklja pa so dodatno pozlačene s 24 karatnim zlatom. Andropenis Gold je edini pripomoček za povečanje penisa, ki ga podpira zdravniška stroka. Rezultati uporabnikov po celem svetu pa govorijo zase!

Kako deluje Andropenis Gold? Že v starodavnih kulturah so poznali in uporabljali princip vlečenja za podaljševanje raznovrstnih delov telesa. Najbolj znan vam je zagotovo običaj iz plemena v Mjanmaru, kjer si ženske podaljšujejo vratove. 

Vlečna sila povzroči na tkivu reakcijo prilagoditve, ki se pokaže kot povečana delitev celic v tkivu penisa. To posledično povzroči:

 • Na mikroskopskem nivoju: povečanje števila celic na penisu
 • Na makroskopskem nivoju: trajno povečanje dolžine in obsega penisa v erekciji in mlahavem stanju
 

Medicinski pripomoček za povečanje penisa

Klinično testirano 

Trajni rezultati v povečanju

Potrjen s FDA

Visoko kvaliteten nikelj in 24 karatno zlato 

Diskretno nošenje 

 

Rezultati z uporabo Andropenis Gold so trajni!

 

 • Povečanje v dolžino 3-4 cm v stanju erekcije
 • Povečanje v dolžino 3-4 cm v ohlapnem stanju
 • Povečanje v širino 1-1.5 cm
 • Možno tudi izboljšanje erekcije 
 • Bolj intenzivno spolni odnosi
 • Večja samozavest
 • Boljša kontrola izliva 
 • Za 60% zmanjša ukrivljenost penisa 
 

Navodila za uporabo Izdelek je potrebno uporabljati vsak dan, in sicer 4-9 ur na dan z vmesnimi prekinitvami. Priporočljivo je, da ga uporabljate v časovnem obdobju od 4 do 9 mesecev, odvisno od željenih rezultatov in izbranega programa. Dlje časa boste nosili napravo, večji bodo rezultati v povečanju. Andropenis naprave ni potrebno nositi ves čas, lahko si ga razporedite skozi celoten dan. Važno je samo, da dosežete trajanje izbranega programa. 

Na voljo sta dva različna programa, ki se razlikujeta v različnih obremenitvah penisa. 

- Standardni način: Uporaba 9 ur dnevno 

- Poseben način: Uporaba 4 ure dnevno 

Uporabniki si sam izbere tistega, ki najbolj ustreza njegovemu življenjskemu stilu. Andropenis® se lahko nosi tudi manj ur dnevno, vendar lahko zaradi tega rezultati odstopajo.

Andropenis je zelo enostaven za uporabo, diskreten in udoben ter nemoteč med hojo, sedenjem ali opravljanjem vsakodnevnih opravil.

 

 

Komu je namenjen 

 
Andropenis Gold je namenjen vsem moškim starejšim od 18 let, in tistim, ki imajo v stanju erekcije vsaj 8 centimetrov dolžine penisa. Odlično pa se je izkazal tudi pri moških, ki trpijo za Peyroniejevo boleznijo (ukrivljenost penisa). Andropenis lahko v povprečju uravnava ukrivljenost penisa za 60% in hkrati poveča dolžino, brez kirurških posegov. 
 
Velika možnost pa je celo, da moški s težavno erekcijo ob nošenju naprave prav tako izboljšajo to stanje. Zasnova Andropenisa namreč omogoča izboljšanje krvnega obtoka. Moški, ki nosijo napravo tako lahko lažje dosežejo in ohranijo erekcijo za boljše spolno zdravje. 
 
 

Pogosta vprašanja


Na kakšen način deluje Andropenis?

Naprava Andropenis deluje po principu vleke penisa. Vlečna sila bo spodbudila delitev celic v tkivu penisa, s čimer bo postala daljša in širša. Delitev celic je počasen proces, zato je pomembno, da napravo uporabljate čim dlje časa.

Kakšne rezultate lahko pričakujem?

Rezultati, ki jih pridobite z uporabo podaljška so najbolj odvisni od časa, ki ga uporabljate. Več kot boste uporabljali napravo, večji bodo rezultati. Podaljšek je priporočljvo nositi 4-8 ur na dan. V stanju erekcije in mlahavem stanju se dolžina penisa poveča vsaj za 3-4 cm, v obsegu pa 1-1.5 cm. 

Ali je povečanje trajno?

Da, pri izdelku Andropenis je povečanje penisa trajno. 

Ali uporaba naprave Andropenis boli?

Ne, uporaba naprave je popolnoma neboleča. Na začetku lahko uporabniki občutijo napravo, vendar bo ta občutek zelo kmalu izginil. 

Kako čistim pripomoček? Ali bo zarjavel?

Pripomoček je priporočljivo čistiti enkrat tedensko, in sicer z uporabo tople vode in nevtralnega mila. Zaradi visoko kvalitetnih materialov pa ta ne bo zarjavel. 

Kaj če med uporabo doživim erekcijo?

Ste lahko brez skrbi, naprava se bo avtomatično snela. 

 

Andropenis Gold komplet vključuje:

- Androcomfort® Band: 2 x

-Androtop® za Androcomfort® Band: 2 x

- Androring®: 2 x

- CD z navodili v 27 jezikih za računalniško uporabo

- Knjižica z navodili v 8 jezikih

- Hitri vodič 

- "100 nasvetov za seks" brezplačna e-knjiga

- Androsilicone®: 2 x

- Androtop® za Androsilicone®: 2 x

- Androshafts®: 24k zlato 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Andropenis
Material Mešanica
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
 1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki